Voetbalacademie

Onder 21 dankzij keiharde nederlaag in Almere hekkensluiter Divisie 1A

Onder 21 dankzij keiharde nederlaag in Almere hekkensluiter Divisie 1A

FC Twente/Heracles Onder 21 werd in het najaar kampioen van Divisie 2A, maar weet het een niveautje hoger nog niet helemaal te bewerkstelligen. De ploeg won dan wel zeer verrassend van FC Groningen, maar neemt na vier speelrondes de laatste plaats in. Dit weekend ging de ploeg hard onderuit tegen Almere City FC.

Onder 21 ging met maar liefst 6-2 onderuit tegen Almere City, dat koploper is met de volle twaalf punten uit vier wedstrijden. Daardoor is Onder 21 nu hekkensluiter met drie punten uit vier wedstrijden. Ook ADO Den Haag en PEC Zwolle hebben slechts drie punten. Zij hebben echter een beter doelsaldo. Medepromovendus NAC Breda doet het wat beter. De ploeg die in het najaar tweede werd achter Onder 21 boekte de tweede overwinning in drie wedstrijden.

Het is een teleurstellend begin van het seizoen voor Onder 21, dat de komende weken beter zal moeten presteren. De onderste twee van de acht teams degraderen naar Divisie 2A, de competitie waarin Onder 21 in het najaar nog zo makkelijk kampioen in werd. Komend weekend staat de wedstrijd in Doetinchem tegen De Graafschap op het programma.

Stand Onder 21 Divisie 1A voorjaar

 Club Gespeeld Punten Doelsaldo
Almere City  4 12 +8
NAC Breda 3 6 +3
De Graafschap 3 6 +1
Feyenoord  4 6 +2
FC Groningen 4 6 -1
ADO Den Haag 4 3 -3
PEC Zwolle 4 3 -4
FC Twente/Heracles 4 3 -6
0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments