Eerste elftal

Van der Kraan blijft aan als algemeen directeur van FC Twente tot na de zomer

Van der Kraan blijft aan als algemeen directeur van FC Twente tot na de zomer

Paul van der Kraan is bezig aan zijn laatste maanden als bestuurslid van FC Twente. De club is voor de tweede keer op zoek naar een geschikte opvolger van de algemeen directeur die zo'n anderhalf jaar geleden met pensioen dacht te gaan. Zijn opvolger Jan-Willem Brüggenwirth bleek uiteindelijk niet de juiste man waarna de club hem vroeg om tijdelijk terug te keren.

De club sprak de afgelopen maanden met veel kandidaten, waaronder de algemeen directeur van FC Groningen, maar het duurde even voordat de juiste voorbij kwam. Inmiddels is naar buiten gekomen dat de opvolger is gevonden. De naam van de nieuwe algemeen directeur is nog niet gelekt, maar wel is duidelijk wanneer Paul van der Kraan uit dienst treedt.

"Van der Kraan heb ik onlangs gesproken en die gaat in september weg", weet clubwatcher Tijmen Wissing te melden bij RTV Oost. "De club is bezig met zijn vervanger, maar ik denk dat eerst naar buiten gaat komen dat Streuer en Jans blijven. Daarna zal ongetwijfeld iets meer bekend worden over de algemeen directeur."

"Er zijn veel gesprekken gevoerd de laatste maanden", vervolgt Van Wissing die ook heeft vernomen dat de nieuwe man afkomstig is uit de voetbalwereld. Dat vindt hij niet zo heel gek. "Wat denk je hoeveel leergeld die voorzitter (Dennis Schipper, red.) heeft betaald met Bruggenwirth? Dat doet hij nooit weer."

We are testing now on staging, the watermark

nike fc twente logo 2023
205 claps
14 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments