Oud-spelers FC Twente

Aitor tekent nieuw contract, ondanks zware knieblessure

Aitor tekent nieuw contract, ondanks zware knieblessure

Aitor Cantalapiedra heeft zijn contract bij de Griekse topclub Panathinaikos verlengd. De voormalig aanvaller van FC Twente heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2025. Het moment is wel bijzonder, want de buitenspeler is nog herstellende van een ernstige knieblessure. Eind oktober vorig jaar scheurde hij zijn kruisband en de kans is groot dat hij dit seizoen niet meer in actie komt.

Aitor was bezig aan zijn beste seizoen ooit. De teller stond na negen wedstrijden op acht treffers en twee assists. Met een aflopend contract op zak, leek hij klaar voor de gewenste terugkeer naar Spanje. De blessure gooide roer in het eten, maar dat weerhield beide partijen niet het aflopende contract open te breken en te verlengen tot medio 2025.

Op zijn Instagram laat hij weten blij te zijn met zijn nieuwe verbintenis. "The place i want to be", schrijft hij onder een fraaie edit gemaakt ter ere van zijn contractverlenging. Vandaag kwam er ook nog een korte docu online over Aitor bij Panathinaikos. Deze is hieronder te bekijken.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments