Nieuws

"We hebben het eigenlijk onnodig spannend gemaakt."

"We hebben het eigenlijk onnodig spannend gemaakt."

FC Twente heeft vandaag weliswaar met 4-2 verloren van PSV, het heeft zich in ieder geval van zijn goede kant laten zien. De ploeg van René Hake ging strijdend ten onder. Trainer Philip Cocu van PSV is maar wat blij dat het in de buurt van koploper Ajax blijft, en is daarom tevreden met de uitslag van de wedstrijd. Toch zijn er altijd wat verbeterpunten.

[google] "Ik ben wel tevreden over deze wedstrijd. Het begin was niet goed en daardoor kwamen we ook op achterstand, maar daarna hebben we goed gereageerd. We hadden zelfs nog ruimer kunnen winnen." aldus Philip Cocu na afloop tegenover Fox Sports. Waarom de Eindhovenaren twee tegengoals moesten incasseren is Cocu volkomen duidelijk: "Wij hadden moeite met de positiewisselingen van FC Twente."

De Eindhovenaren wisten geen gehakt te maken van de Tukkers, en dat mag PSV zichzelf aanrekenen. "We hebben het eigenlijk onnodig spannend gemaakt. Dat mag niet, maar gelukkig hebben we wel gewonnen." vult Jetro Willems aan.

[ligatus]

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments