Nieuws

Supporters FC Twente ook in rampjaar hondstrouw

Supporters FC Twente ook in rampjaar hondstrouw

Ondanks het meest vervelende seizoen in de geschiedenis van FC Twente zijn de supporters de club trouw gebleken tijdens de uitwedstrijden. Awaydays meldt dat FC Twente dit seizoen als vierde eindigt op de ranglijst met het aantal supporters dat mee is gereisd naar de uitwedstrijden. Dit terwijl FC Twente op de ranglijst op een schandalige tiende plek eindigde.

[google]Gemiddeld 423 supporters volgenden FC Twente tijdens de uitwedstrijden. Goed voor uiteindelijk een vierde plek achter de nummer één Ajax (744), de nummer twee Feyenoord (730) en de nummer drie landskampioen PSV (593).

Na FC Twente volgen maken Willem II (389), Cambuur Leeuwarden (322), AZ (316), sc Heerenveen (290), ADO Den Haag (287) en FC Groningen (281) de top tien compleet.

De buren van Heracles staan er in de ranglijst slecht op met een 16e plek. Gemiddeld volgden 186 supporters hun club naar de uitwedstrijden. De hekkensluiter is Excelsior met gemiddeld 98 supporters die meereisden. Het gedegradeerde FC Dordrecht eindigde op de 17e plek met 148 supporters.
[ligatus]

0 claps
0 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments