Nieuws

Revelatie Promes sluit af met dubbelknaller

Revelatie Promes sluit af met dubbelknaller

Quincy Promes heeft het seizoen bij Spartak Moskou persoonlijk goed af weten te sluiten. In de slotronde van de Russische competitie scoorde de aanvaller twee keer. Thuis tegen Amkar Prem was hij verantwoordelijk voor de 1-2, en in de blessuretijd scoorde hij ook de 3-3 waardoor Spartak een punt over wist te houden aan het duel. [google]

Door de twee treffers komt Quincy op een seizoenstotaal van dertien treffer waarmee hij clubtopscorer is van Spartak Moskou. In de algehele topschutterslijst eindigde Promes op een tweede plek achter Hulk van Zenit Sint Petersburg. Promes is hiermee één van de revelaties van het seizoen en is nog in de race voor de titel als speler van het jaar.

Deze week zal Promes aansluiten bij het Nederlands elftal dat zich voorbereid op de oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten en de EK kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Met onder meer de interesse van Paris Saint Germain, Valencia, Juventus en Atletico Madrid lijkt het een mooie zomer te gaan worden voor Promes.
[ligatus]

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments