FC Twente Vrouwen

Oud PSV-aanvaller Pattiwael tekent contract bij FC Twente (V)

Oud PSV-aanvaller Pattiwael tekent contract bij FC Twente (V)

FC Twente Vrouwen heeft de selectie versterkt met Naomi Pattiwael. De 24-jarige aanvaller heeft een contract getekend tot het einde van het huidige seizoen. Pattiwael werd op 21 juli 1998 geboren in het Limburgse Maastricht en begon haar voetbalcarrière bij VV Scharn. Van daaruit maakte ze de overstap naar het Brabantse CTO Zuid om in 2018 aan de slag te gaan bij PSV. Hier nam ze afgelopen zomer na vier jaar afscheid.

Pattiwael is blij met de kans die FC Twente haar biedt. "FC Twente is een mooie club met veel ambitie, dat laten ze ieder jaar weer zien. Ze doen bovenin mee in de competitie, dat is het niveau waar ik wil spelen. Als aanvalster wil ik belangrijk zijn voor mijn team, op wat voor manier dan ook. Daar ligt nu mijn volledige focus", vertelt ze op de clubwebsite.

Ook technisch manager is tevreden met de komst van de snelle aanvaller. "Ik ben heel tevreden dat we in deze winterperiode Naomi Pattiwael naar FC Twente hebben kunnen halen. Naomi heeft een behoorlijk voetbalverleden in Nederland en ze speelde met PSV in de top van de eredivisie."

Met de komst van Pattiwael heeft trainer Joran Pot weer wat te kiezen. Hij moet momenteel drie aanvallers missen en dat bracht Roord uiteindelijk in beweging. "Ze is een snelle aanvalster met veel diepgang, hetgeen wij door de langdurige blessures van Stolze, Van Dooren en Peddemors nu missen", besluit Roord.

110 claps
11 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments