FC Twente Vrouwen

FC Twente en Ajax hofleveranciers Oranje Leeuwinnen voor tweeluik met Oostenrijk

FC Twente en Ajax hofleveranciers Oranje Leeuwinnen voor tweeluik met Oostenrijk

Vier speelsters van FC Twente hebben een oproep ontvangen van bondscoach Andries Jonker. Daphne van Domselaar, Caitlin Dijkstra, Fenna Kalma en Renate Jansen mogen zich op gaan maken voor de komende interlandperiode waarin twee wedstrijden op de agenda staan tegen Oostenrijk. De wedstrijden worden gespeeld op Malta op vrijdag 17 en dinsdag 21 februari om 18.00 uur

De wedstrijden zijn ter voorbereiding op het aankomende wereldkampioenschap in Australië en Nieuw-Zeeland. Het toernooi begint op donderdag 20 juli en de finale wordt gespeeld op zondag 20 augustus. Nederland zit in de poule met Amerika en Vietnam. De derde tegenstander in de poule speelt nog eerst de play-offs.

"De voorbereiding op het WK van aankomende zomer gaat nu echt beginnen. Oostenrijk is een serieuze tegenstander die langzaam maar zeker de aansluiting met de Europese top vindt en twee keer winnen van Oostenrijk is dan ook een mooi doel. Tiny Hoekstra debuteert in de selectie. Zij was de afgelopen periode belangrijk voor Ajax, is betrokken geweest bij veel doelpunten en dan verdien je een uitnodiging", aldus de bondscoach.

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments