Eerste elftal

Clubloze Fraser: "Moeilijk moment om in te stappen bij FC Twente"

Clubloze Fraser: "Moeilijk moment om in te stappen bij FC Twente"

Met het aanstaande vertrek van Ron Jans moet FC Twente op zoek naar een nieuwe trainer. Ook de technisch directeur Jan Streuer, degene die normaliter de trainer aanstelt, vertrekt in de loop van dit jaar. De verwachting is dat Arnold Bruggink hem op gaat vullen en dat hij ook gaat beslissen wie de nieuwe trainer gaat worden. De aanstelling van de nieuwe trainer zal dus niet vandaag of morgen al plaatsvinden.

Eén van de namen die rondzingen is die van Henk Fraser. De ervaren oefenmeester is momenteel clubloos. Hij begon dit seizoen als trainer van FC Utrecht, maar werd na een incident op de training aan de kant gezet. Inmiddels zit Fraser alweer twee maanden zonder club, maar er is hier en daar wel interesse. Hij zou ook zijn gepolst voor het assistent-trainerschap bij Ajax, maar dat ligt met zijn Feyenoord-verleden redelijk gevoelig.

Zou het instappen bij FC Twente niet wat zijn? "Het is wel een moeilijk moment", zegt hij aan tafel bij Veronica Offside. "Die jongens hebben het fantastisch gedaan, dus wat dat betreft is het wel pittig", aldus Fraser die eigenlijk geen antwoord geeft op de vraag.

Van der Meijde: "Dat ligt er toch ook aan hoe hoog ze eindigen? Als ze Europa ingaan dan krijgen ze ook wat meer geld. Misschien wordt het dan wel weer wat makkelijker." En dan wordt Bruggink de nieuwe technisch directeur. Daar kan je wel makkelijk mee schakelen, toch? "Ja, maar nogmaals dat is helemaal niet aan de orde. Ik zag al een lijstje voorbij komen met allemaal gegadigden." Sneijder: "Ik stond daar niet op hè?" Fraser schudt lachend nee.

Poll

Is Fraser een geschikte kandidaat om Jans op te volgen?

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments