BREAKING

Driessen: 'RvC kiest Jeroen Bijl als nieuwe algemeen directeur FC Twente'

Driessen: 'RvC kiest Jeroen Bijl als nieuwe algemeen directeur FC Twente'

Afgelopen zaterdag werd bekend dat Dirk Jan van der Zee de topkandidaat was om Paul van der Kraan op te volgen als algemeen directeur van FC Twente. Het nieuws leidde tot weerstand bij supporters en volgens de Telegraaf en de Tubantia ook op de werkvloer van FC Twente. Dit heeft ertoe geleid dat Van der Zee niet langer de topkandidaat is, maar Jeroen Bijl.

Dit maakt Valentijn Driessen dinsdagavond bekend aan tafel bij Vandaag Inside. "Volgens mij is de Raad van commissarissen as we speak bij elkaar om een nieuwe directeur te kiezen", aldus de chef-sport van de Telegraaf.

Bijl was in het verleden volleybal-international en later succesvol algemeen directeur bij PEC Zwolle. Ook was hij technisch directeur bij de Nederlandse hockeybond. "Daar is hij vertrokken naar aanleiding van dat er melding is gemaakt van grensoverschrijdend gedrag van de bondscoach", weet Driessen. "Bijl schijnt de belangrijkste kandidaat te zijn en ze hopen er vanavond een klap op te kunnen geven."

100 claps
21 visitors

Place comments

666

0 Comments

More comments

You are currently seeing only the comments you are notified about, if you want to see all comments from this post, click the button below.

Show all comments